Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hoe oud is mijn iphone

Er zijn twee manieren om hetzelfde uit te drukken. Ga in de Finder naar het tabblad Algemeen.

Hoelang Heeft Mijn Iphone Nog Ios Ondersteuning
Hoelang Heeft Mijn Iphone Nog Ios Ondersteuning

Zo krijg je na het invullen van het serienummer onder andere te zien waar en wanneer je Mac is gemaakt wat de configuratie is.

. Hoe oud is mijn iPhone 7 Plus. Er zijn een paar manieren om te controleren hoe oud uw telefoon is. Je ziet hier het. Dat is handig om te bepalen hoe oud mijn telefoon is.

- YouTube Of je nu de verjaardag van je smartphone wil vieren of simpelweg wil checken hoe oud je iPhone is. In iTunes klikt u op het tabblad Overzicht om de informatie te bekijken. Is je iPhone minder dan een jaar oud dan zie je in dit instellingenscherm de regel Beperkte Garantie. Het is heel eenvoudig om het serienummer van je iPhone te vinden.

1 Laat je telefoon op een hard oppervlak vallen. Fabrikanten scheppen graag op dat telefoons valpartijen van wel drie meter hoog op. Hoe vernietig je een mobiele telefoon. Verbind je iPhone met een kabeltje met je Mac.

Hoe kan ik zien hoe oud mijn iPhone is. 2 days agoDe helft van alle Nederlandse iPhone-gebruikers heeft een model dat minstens vier jaar oud is blijkt uit onderzoek van Telecompaper. Snel achterhalen hoe oud mijn telefoon is Vaak kun je niet direct checken hoe oud jouw telefoon nu precies is dus kun het via een omweg proberen. Daar kun je direct zien op welke datum je.

Een manier is om naar het modelnummer te kijken en het. Je vindt het in de Instellingen onder Algemeen Info Serienummer. Met behulp van het serienummer heb je nu vijf manieren om de leeftijd van je. Hoe oud is jouw iPhone.

Je vindt het in de Instellingen onder Algemeen Info Serienummer. Krijg deze maand een nieuwe en verkoop deze. Om erachter te komen hoe oud jouw iPhone is heb je eerst het serienummer van jouw iPhone nodig. 4 manieren om te weten hoe oud je iPhone is.

Open de Instellingen app. Hoe kan ik zien hoe oud mijn telefoon is. Ga naar settingsgeneralabout en kijk dan bij serial number. Druk op iOS Device.

Een paar jaar geleden was dit percentage. Ziet u dat niet staan. 6 juni 2018 - 2050 reactie 1. Waar kan ik zien hoe lang ik mijn iPhone heb.

Klik voor een iPhone op Telefoonnummer onder de. Hoe oud is jouw iPhone. In een pop-up scherm zie bij Age in dagen de leeftijd van je. Datum van aankoop is dat.

Ga naar Battery Info. Manufacturingcode or manufacturingcode Nadat u de code heeft. Als je over een iPhone. Zo controleer je het.

Bij mij staat 84030Gxxxxx de derde cijfer staat voor het jaar de vierde en vijfde staan voor de week. Vul het serienummer van je iPhone in bij onze tool om uit te vinden hoe oud je iPhone is. Hoe oud is mijn iPhone 7 Plus.

Catchr Wie Zat Er Stiekem Aan Je Iphone Rtl Nieuws
Catchr Wie Zat Er Stiekem Aan Je Iphone Rtl Nieuws
Hoe Oud Is Mijn Iphone Se Xs Max 10 Of Ander Model
Hoe Oud Is Mijn Iphone Se Xs Max 10 Of Ander Model
Alle Iphone Schermproblemen En Oplossingen 2021 Overzicht
Alle Iphone Schermproblemen En Oplossingen 2021 Overzicht
Koop Iphone 14 Pro En Iphone 14 Pro Max Apple Nl
Koop Iphone 14 Pro En Iphone 14 Pro Max Apple Nl
Hoe Oud Is Mijn Telefoon Daar Achter Komen Is Lastiger Dan Je Denkt 4 Tips
Hoe Oud Is Mijn Telefoon Daar Achter Komen Is Lastiger Dan Je Denkt 4 Tips

Posting Komentar untuk "hoe oud is mijn iphone"